Vilka är EYEDUN.com?

EYEDUN.com fokuserar på vitaminer och kosttillskott som ger positiv effekt på din syn. Vi är baserade i Enebyberg, norr om Stockholm, och har mångårig erfarenhet av att arbeta i optikerbranschen. Vi arbetar i samarbete med optiker och har letat upp de bästa kosttillskotten för ögonen och syner, tillskott som följer vetenskapliga studier och har bevisad effekt. De produkter vi säljer har inga kända biverkningar och innehållet kommer från miljömedvetna källor.

EYEDUN.com drivs avOculivit AB (559433-4160), Gethagsvägen 8b, 182 47 Enebyberg.

På vilka olika sätt kan jag betala för min beställning?

Via vår betalpartner Dibs/Nets erbjuder vi betalning med de vanligaste debit- och kreditkorten såsom Visa, MasterCard och American Express eller så kan du välja att betala via faktura och har då en betalningstid på 14 dagar. Väljer du att betala med faktura så skickas den till dig via e-post samtidigt som din beställning lämnar vårt lager.

Dibs/Nets är en av nordens största betalhanteringsföretag med fler än 30 000 anslutna handlare i norden, företaget har representation i 20 länder.

Hur sker leveransen av min beställning?

Vi har alla produkter i lager och skickar generellt din beställning samma dag, undantag för vissa helgdagar. Vi levererar, direkt hem i din brevlåda. För att detta skall vara möjligt så behöver vi i vissa fall packa om din beställning för att säkerställa att den får plats i din brevlåda. Du kan även välja att få leverans med spårbar försändelse mot en kostnad, från 69 kr.

Återköps-/returpolicy

Följande returpolicy gäller uteslutande för varor köpta via EYEDUN.com.

Hos EYEDUN.com har du alltid 14 dagars öppet köp från den dag du mottog varan. Vi kan dessvärre inte erbjuda byte online och du kan inte heller byta varan/varorna i någon av våra övriga butiker, lager eller på vårt huvudkontor.

Vi återför pengarna till det betalkort du använde då du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt, kontaktas du via mejl eller per telefon av en av våra medarbetare på kundtjänst. Om du betalat via faktura, återförs pengarna till ditt konto.

Om returvaran möter kraven för vår returpolicy (se nedan), förs pengarna över när vi tagit emot och behandlat ditt returpaket. Vi betalar tillbaka hela beloppet om varan anses icke defekt eller om felet ligger hos EYEDUN.com. Vid alla andra former av retur ska du betala enligt gällande taxor.

Krav för returvaror:
Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt och, om möjligt, i originalförpackningen. Varorna ska vara i samma skick som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund. Av denna anledning vill vi även att alla varor skickas tillbaka i den förpackning som de skickades i till dig, så att både varor och förpackning kan återanvändas.

Om du har frågor angående returnering av varor kan du kontakta vår kundtjänst.

Returvaror ska skickas till:
EYEDUN Gethagsvägen 8b, 182 47 Enebyberg