Vi säljer ögonvitaminer, kosttillskott och andra produkter i överensstämmelse med de köp- och leveransvillkor som anges på denna sida. Läs igenom villkoren noggrant innan du använder denna hemsida. Vid användning av denna webbplats accepterar du dessa villkor och bestämmelser fullt ut. Alla våra priser är i svenska kronor (SEK) och visas inklusive moms. EYEDUN.com drivs av Oculivit AB 559433-4160)

1. Ditt konto
Om du använder denna webbplats är du ansvarig för att ditt användarnamn och lösenord till ditt konto används på ett korrekt sätt. Du är också ansvarig för att förhindrar att obehöriga användare från tillgång till din dator och ditt konto. Du ansvarar för allt som sker på ditt konto genom ditt lösenord. Du accepterar att vidta nödvändiga åtgärder för att hålla ditt lösenord hemligt. Om du misstänker att någon annan känner till ditt lösenord, eller om ditt lösenord används av andra än dig själv, ska du meddela oss.

Kontrollera att alla de upplysningar du gett oss är korrekta och fullständiga och informera oss omgående om informationen ändras.

EYEDUN.com förbehåller sig rätten att neka åtkomsten till hemsidan, stänga ett konto, ta bort eller ändra innehåll eller annullera beställningar utan föregående meddelande. Om vi annullerar en beställning, kommer du inte att behöva betala för den.

2. Datasekretess
Läs igenom informationen om vår datasekretess, om du vill veta mer om hur vi hanterar personuppgifter. Du kan även läsa om de regler som gäller för vår hemsida.

3. Åtkomst till webbplatsen
Vi gör vårt bästa för att hemsidan ska vara tillgänglig utan avbrott och att överföringar sker utan fel. På grund av Internets karaktär, är det inte något vi kan garantera. Åtkomst till hemsidan kan ibland vara blockerad eller begränsad på grund av underhåll eller implementering av nya funktioner eller tjänster. Vi minimerar sådana avbrott eller begränsningar så mycket vi kan.

4. Tillstånd att få åtkomst till webbplatsen
EYEDUN.com ger tillstånd till begränsad åtkomst och personlig användning av webbplatsen. Detta tillstånd ger dig dock inte tillstånd att ladda ned (med undantag av allmänna cache-funktioner) utan skriftligt tillstånd på förhand från EYEDUN.com.

Tillståndet omfattar inte vidareförsäljning eller kommersiell användning av denna webbsajt eller dess innehåll, som finns härunder och användning av produkturvalet, beskrivningar eller priser. Tillståndet omfattar inte heller användning av denna sajt eller dess innehåll för att ladda ned eller kopiera kontoinformation. Hemsidan eller delar av den får inte skickas vidare, mångfaldigas, kopieras eller på annat sätt användas i kommersiellt syfte utan att vi medgivit detta skriftligen på förhand.

5. Ditt beteende
Du får inte använda hemsidan på ett sätt som kan hindra att andra får tillgång till webbplatsen eller leder till att webbplatsen kraschar.

Du får inte använda denna webbplats:

– I bedrägerisammanhang eller i samband med en kriminell handling eller annan förbjuden aktivitet

– Om du vill skicka, använda eller återanvända material, som är förbjudet, stötande, kränkande, obscent eller hotfullt – som inkräktar på copyright, varumärken, sekretessbelagd information eller andra rättigheter, eller på annat sätt skadliga för tredje part eller anstötligt, – som består av eller innehåller mjukvaruvirus, politisk information, kommersiell rådgivning, kedjebrev, mass-e-post eller spam,

– För att orsaka obehag, olägenheter eller obefogad rädsla.

6. Upphovsrätt, juridisk förklaring och databas-rättigheter
Hela hemsidans innehåll och sajtens struktur, såsom text, grafik, logos, symboler och bilder, tillhör EYEDUN.com. Du får inte ladda ned och/eller återanvända delar av webbplatsens innehåll utan föregående skriftligt tillstånd från EYEDUN.com

7. Avtal med kunden
När du gör en beställning på vår hemsida, skickar vi ett bekräftelsemejl till dig. Detta mejl bekräftar att vi tagit emot din beställning och innehåller all information om din beställning. Din beställning utgör ett önskemål från dig om att du vill köpa en viss produkt från oss.

Köpet godkänns av oss när vi skickar varan till dig och du kommer att få en bekräftelse via e-post när varorna skickats (alla beställningar skickas med post). Vi har accepterat din beställning fullt ut när vi skickat ett mejl till dig där vi bekräftar att din försändelse skickats iväg. EYEDUN.com äger varorna tills du har betalat det fullständiga priset och EYEDUN.se har mottagit din betalning.

8. Ändringar vad gäller tjänster eller tillägg av villkor
Vi förbehåller oss rätten att när som helst göra ändringar på webbplatsen och verksamhetens policyer och villkor. Din fortsatta användning av hemsidan och de beställningar du gör, lyder under de villkor och bestämmelser som gäller när du använder webbplatsen, eller när du beställer varor hos oss, om inte lagen kräver att dessa bestämmelser eller villkor ändras (då gäller även dessa ändringar för beställningar som du har gjort tidigare hos oss).

Om någon av dessa bestämmelser är ogiltig eller på grund av andra orsaker inte juridiskt bindande, tas de relevanta bestämmelserna bort från de övriga bestämmelserna och kan således inte påverka giltigheten eller användningen av andra bestämmelser.

9. Händelser utanför vår kontroll
EYEDUN.com kan inte hållas ansvarigt för förseningar eller fel i utförandet av våra förpliktelser i avseende till dessa bestämmelser, om förseningen eller bristen beror på något som är utanför vår kontroll. Denna bestämmelse påverkar inte dina lagliga rättigheter.

10. Friskrivningsklausul
Om du inte rättar dig efter dessa villkor och vi inte märker detta, kommer ändå våra rättigheter att gälla, om du vid ett annat tillfälle bestrider dessa bestämmelser.

Dessa bestämmelser påverkar inte dina lagliga rättigheter.

Fraktalternativ

De tillgängliga fraktalternativen visas i varukorgen där du som kund kan välja vilket som passar dig. Vi erbjuder olika alternativ för frakt och tillämpar ompaketering av varorna om det innebär att de kan skickas som brev. Det innebär att produkten tas ur sin förpackning, som viks ut och plattas till. På så sätt blir brevet platt och kan levereras av Postnord till en vanlig brevlåda.

Prioriterad leverans lämnar vårt lager senaste nästkommande arbetsdag om beställningen görs innan kl 15:00. Spårbar leverans registreras hos Postnord och du kan spåra din försändelse via deras app eller hemsida. Du får en avisering till den/det mobilnummer och/eller e-postadress du angav vid beställningen, om paketet måste hämtas hos ombud. Standardleverans är ej spårbar och lämnar vårt lager inom två arbetsdagar efter beställning, beroende på tidpunkten för beställningen.


Återköps-/returpolicy

Följande returpolicy gäller uteslutande för varor köpta via EYEDUN.com.

Hos EYEDUN.com har du alltid 14 dagars öppet köp från den dag du mottog varan. Vi kan dessvärre inte erbjuda byte online och du kan inte heller byta varan/varorna i någon av våra övriga butiker, lager eller på vårt huvudkontor.

Vi återför pengarna till det betalkort du använde då du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt, kontaktas du via mejl eller per telefon av en av våra medarbetare på kundtjänst. Om du betalat via faktura, återförs pengarna till ditt konto.

Om returvaran möter kraven för vår returpolicy (se nedan), förs pengarna över när vi tagit emot och behandlat ditt returpaket. Vi betalar tillbaka hela beloppet om varan anses defekt eller om felet ligger hos EYEDUN.com. Vid alla andra former av retur ska du betala enligt gällande taxor. Vi rekommenderar att alla returer skickar med spårbar försändelse för att du som kund skall kunna följa varan under transporten.

Krav för returvaror:
Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt och, om möjligt, i originalförpackningen. Varorna ska vara i samma skick som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund. Av denna anledning vill vi även att alla varor skickas tillbaka i den förpackning som de skickades i till dig, så att både varor och förpackning kan återanvändas.

Om du har frågor angående returnering av varor kan du kontakta vår kundtjänst.

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift. Den är för närvarande är på 149 kr och täcker våra kostnader för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outhämtade paket omfattas inte av ångerrätten.

Returvaror ska skickas till:
EYEDUN, Gethagsvägen 8b, 182 47 Enebyberg