Om oss - Oculivit AB

Om oss - Oculivit AB

Oculivit AB
(559268-5340) är ett svenskt aktiebolag som vars mål är att främja ögonhälsa. Vi är ett team som har lång erfarenhet från optikbranschen där vi arbetat med alltifrån digitala lösningar för att underlätta för optiker och deras kunder, till design och utveckling av glasögon, försäljning av synhjälpmedel och
tillbehör mm.

Den dolda folksjukdomen!

Vi erbjuder ett högkvalitativt ögonvitamin som är utvecklat utifrån vetenskapliga studier och som har en vetenskapligt bevisad effekt för din syn. Eyedun ögonvitamin innehåller inga tillsatser eller övriga substanser, förutom det som verkligen hjälper dina ögon. 30% av alla svenskar över 70 år är drabbade av förändringar i gula fläcken men förändringarna börjar ofta redan i 40-års åldern. Vi på Oculivit AB arbetar aktivt med att sprida kunskap om ålders-relaterade ögonsjukdomar med målet att förbättra ögonhälsan.

Syftet med Eyedun ögonvitamin är att förebygga ögonsjukdomar som grå starr och AMD (gula
fläcken-sjukan) och främja din ögonhälsa i stort. Tanken med kosttillskottet är att göra kroppen gott och bibehålla vårt kanske viktigaste sinne, synen. Innehållet i Eyedun är naturliga vitaminer, tex vitamin C och D, som även är till nytta för andra delar av kroppen än ögonen. Eyedun innehåller inga onödiga eller verkningslösa ingredienser som inte tillför något värde.

På vår Instagram @eyedun kan du läsa om inslag om hur du uppnår ett hälsosamt liv. I våra sociala medier presenteras även fakta och information men även historier och recensioner från våra kunder. Målet med vårt ögonvitamin är att kunna bidra med kunskap och tillföra en bättre och hälsosammare tillvaro för alla, - inifrån och ut!

Vi tar ansvar

Eyedun produceras i Sverige, till gagn för svensk ekonomi och svenska jobb och är i enlighet med de strikta kvalitetsregler som gäller i Sverige och EU. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter och hanteringen av dem, allt för att ge dig som kund de bästa produkterna med bästa möjliga service, till minsta möjliga miljöpåverkan. Vi minskar förpackningar så mycket det bara går, arbetar med återvunnet material, packar våra leveranser i så små och lätta paket det bara är möjligt, alltid med leverans som går direkt hem i brevlådan.

Vår filosofi

Att ge alla möjlighet till en fullgod syn, hela livet!

Vår filosofi är inte särskilt komplicerad. Vi erbjuder ett högkvalitativt ögonvitamin som har en vetenskapligt bevisad effekt för din syn. Transparens är en betydelsefull aspekt för oss och är därför noga med att redovisa tydlig information om kosttillskottets innehåll. Vi arbetar aktivt med att sprida kunskap om åldersrelaterade ögonsjukdomar och vår filosofi är att förbättra ögonhälsan. 

Syftet med Eyedun ögonvitamin är att förebygga sjukdomar i ögonen och att bromsa förlusten av synskärpa hos patienter med åldersförändringar i ögats gula fläck. Tanken med kosttillskottet är att göra kroppen gott och förbättra vårt kanske viktigaste sinne, synen. Därför innehåller kosttillskottet inga onödiga ingredienser som inte tillför något värde. Ytterligare aspekt som är av största vikt är att alla ska ha råd med högkvalitativa kosttillskott som bidrar till en förbättrad ögonhälsa. Vårt motto är därför: ”Det ska inte vara kostsamt att ha bra syn!”. 

Utöver ögonvitaminet är vi genuint intresserade av hälsa och klimatsmarta alternativ och håller oss därför uppdaterade på nya substanser som är det bästa för våra kunder och planet.

På våra Instagram @oculivit kan du läsa om inslag om hur du uppnår ett hälsosamt liv. I våra sociala medier presenteras även fakta och information men även historier och recensioner från kunder som prenumererar hos oss. Målet med vårt ögonvitamin är att kunna bidra med kunskap och tillföra en bättre och hälsosammare tillvaro för alla, - inifrån och ut!

Vi tar ansvar

Eyedun produceras i Sverige och är i enlighet med de strikta kvalitetsregler som gäller i Sverige och EU. Eyedun tillverkas och distribueras exklusivt av Oculivit AB. Vi jobbar ständigt med att utveckla och förbättra våra produkter, allt för miljön och för dig! Vi arbetar dedikerat med kundservice med målet att du som kund hos Oculivit AB ska få bästa möjliga service med så litet avtryck på miljön som är möjligt. Vi minskar förpackningar så mycket det bara går, vi packar våra leveranser i så små och lätta paket det bara är möjligt, alltid med leverns som går direkt hem i brevlådan. 

Det är av största vikt att det går rätt till i hela näringsledet och därför innehåller Eyedun ögonvitaminer inga onödiga tillsatser och har bevisad effekt för en bättre syn. Vi samarbetar med Forest Stewardship Council (FSC) som står för produktionen av våra förpackningar. FSC är en internationell medlemsorganisation som är oberoende och arbetar strikt för sociala och miljöanpassande ansvarstagande. Utöver det verkar FSC genom sitt certifieringssystem för en ekonomiskt livskraftig odling av världens skogar. Vi är noga med att leverantörerna följer våra miljöstandarder och återförsäljarna kontrolleras kontinuerligt. För oss var det en självklarhet att ha produktionen i Sverige då det är mer hållbart och miljövänligt. Eyedun strävar efter en grönare miljö och det är viktigt att samtliga led representerar kvalitet och hållbarhet.

Läs mer om vår vitamin